Gör egna salviabuntar

Välkommen till min trädgård

Salviabuntar

Välkommen till min trädgård

Salviabuntar

Jag älskar salviarökelse och hur det frigör mig från stagnerad energi. I slutet av den inre hösten är det perfekt att svepa lite salvia över kroppen, när en hel cykel har passerat och en ny väntar. Salvia hjälper oss att känna oss lite skönare i sinnet, och det kan ju passa väldigt bra just i den inre hösten. Salvia lindrar också mensvärk. 

Följ med in i min trädgård och se hur jag skapar dessa buntar, det är mysigt och enkelt. Och har du ingen salviabuske i år, kanske du får inspiration till att sätta frön till nästa år. 

Om du blir inspirerad att göra dina egna buntar, dela gärna och tagga mig under #mensärvackert

Varma kramar Maria

Ps. Vill du prenumerera på mensbreven gör du det här.

salviabuntar

Jag älskar salviarökelse och hur det frigör mig från stagnerad energi. I slutet av den inre hösten är det perfekt att svepa lite salvia över kroppen, när en hel cykel har passerat och en ny väntar. Salvia hjälper oss att känna oss lite skönare i sinnet, och det kan ju passa väldigt bra just i den inre hösten. Salvia lindrar också mensvärk. 

Följ med in i min trädgård och se hur jag skapar dessa buntar, det är mysigt och enkelt. Och har du ingen salviabuske i år, kanske du får inspiration till att sätta frön till nästa år. 

Om du blir inspirerad att göra dina egna buntar, dela gärna och tagga mig under #mensärvackert

Varma kramar Maria

Ps. Vill du prenumerera på mensbreven gör du det här.