DE INRE ÅRSTIDERNA

Hur kan vi följa våra inre årstider? I filmen delar jag min upplevelse med min menscykel. Det finns en arketypisk rytm för oss menstruerande personer som berättar när vi behöver vila, när vi skapar som bäst, när vi är naturligt sociala, när vi hellre drar oss tillbaka och så vidare. När jag följer min menscykels rytm och till  exempel ger mig själv vila vid menstruation, så odlar jag en vacker och viktig kontakt inåt som hjälper mig att ta hand om mig själv, precis på det sättet jag behöver genom hela månaden. Känner du också igen dig i de inre årstiderna? 

Välkommen att titta

DEN INRE ÅRSTIDERNA

Hur kan vi följa våra inre årstider? I filmen delar jag min upplevelse med min menscykel. Det finns en arketypisk rytm för oss menstruerande personer som berättar när vi behöver vila, när vi skapar som bäst, när vi är naturligt sociala, när vi hellre drar oss tillbaka och så vidare. När jag följer min menscykels rytm och till  exempel ger mig själv vila vid menstruation, så odlar jag en vacker och viktig kontakt inåt som hjälper mig att ta hand om mig själv, precis på det sättet jag behöver genom hela månaden. Känner du också igen dig i de inre årstiderna? 

Välkommen att titta