Dag 18

Välkommen mjukhet!

Dag 18

Välkommen mjukhet!

 

 

 

Hej kära du, 

Hur har du det i din dag idag? Vet du ungefär var du befinner dig i dina inre årstider? Känns det som vinter, vår, sommar eller höst? Och finns det något ditt inre berättar för dig som du kan behöva uppmärksamma idag? Något behov som du känner att du vill möta? 

Jag befinner mig på dag 18 och har de senaste dagarna känt att jag behöver mjukhet. Nu lever jag ett ganska så mjukt liv alla redan, men det finns ju alltid utrymme för mer och så här inför hösten i naturen och sensommaren i min egen cykel så är det precis vad jag längtar efter. 

Den här veckan och en tid framåt har jag bestämt att ge mig själv mycket ledigt och endast göra det här inne i studion som känns mjukt för mig. Som att skriva det här brevet till exempel, det känns som en mjuk syssla. Som igår när jag var ut och fotade mina två böcker i skogen, det kändes också som en mjuk aktivitet. Den sortens kreativitet som får mig att tappa tid och rum och bara vara i lekfullheten och flödet, den välkomnar jag nu. Jag välkomnar också den delen av skapandet där jag endast följer de steg som kommer med en ton av ett mjukt utpustande jaaa. 

Vad vill du välkomna i ditt liv? Finns det någon djupare del av dig som längtar efter något speciellt? 

Jag har haft en tid med en del praktiskt arbete framför datorn, i och med öppning av medlemsportalen, och oftast efter en sådan period, behöver jag ge utrymme för mer grundande arbetsuppgifter. Igår satte jag en härlig deg på jäsning, och en sådan enkel och huslig uppgift ger mig så mycket tillbaka, i form av grundning, rötter och bara ren och skär mysighet. 

CHECK IN FRÅN DAG 18 & MEDLEMSPORTALEN ÄR NU ÖPPEN!

Det här inlägget är en kopia från ett brev jag skickat ut till prenumeranterna på mensbreven, vill du också få dessa brev anmäler du dig här

Hur har du det i din dag idag? Vet du ungefär var du befinner dig i dina inre årstider? Känns det som vinter, vår, sommar eller höst? Och finns det något ditt inre berättar för dig som du kan behöva uppmärksamma idag? Något behov som du känner att du vill möta? 

Jag befinner mig på dag 18 och har de senaste dagarna känt att jag behöver mjukhet. Nu lever jag ett ganska så mjukt liv alla redan, men det finns ju alltid utrymme för mer och så här inför hösten i naturen och sensommaren i min egen cykel så är det precis vad jag längtar efter. 

Den här veckan och en tid framåt har jag bestämt att ge mig själv mycket ledigt och endast göra det här inne i studion som känns mjukt för mig. Som att skriva det här brevet till exempel, det känns som en mjuk syssla. Som igår när jag var ut och fotade mina två böcker i skogen, det kändes också som en mjuk aktivitet. Den sortens kreativitet som får mig att tappa tid och rum och bara vara i lekfullheten och flödet, den välkomnar jag nu. Jag välkomnar också den delen av skapandet där jag endast följer de steg som kommer med en ton av ett mjukt utpustande jaaa. 

Vad vill du välkomna i ditt liv? Finns det någon djupare del av dig som längtar efter något speciellt? 

Jag har haft en tid med en del praktiskt arbete framför datorn, i och med öppning av medlemsportalen, och oftast efter en sådan period, behöver jag ge utrymme för mer grundande arbetsuppgifter. Igår satte jag en härlig deg på jäsning, och en sådan enkel och huslig uppgift ger mig så mycket tillbaka, i form av grundning, rötter och bara ren och skär mysighet. 

VÄLKOMMEN IN I EN MJUK OCH OMFAMNANDE GEMENSKAP

Du som följer mig på Instagram kanske har sett att jag nu öppnar dörrarna till en medlemsportal. Jag tror att det är precis i dessa tider vi behöver en gemenskap att vända oss till, snarare än att gå någon kurs här och där. En gemenskap fylld med systrar på en liknande livsväg, att vända oss till och dela vårt inre liv med under en längre tid. En plats att komma till när vi utforskar det som för oss närmre vårt ”hem” och framförallt tror jag att det är viktigt att påminnas om den cykliska rytmen inom oss och i naturen. Hur kan vi anamma en hållbar och cyklisk rytm, som gör att vi orkar med livet och inte bara kör på i ett endaste stort ekorrhjulssnurr?

Det krävs både mod och själsstyrka att välja själens stig. Vi behöver varandra för att klara resan. 

Häromdagen kände jag mig ensam, ensam med mina egna känslor. Tanken på att jag kunde dela mina känslor med två av mina nära vänner fick hjärtat att expandera och när jag väl delar med mig av det som rör sig inom mig, lättar jag, känner rymden och tacksamheten över att bli sedd i det som rör sig. Jag är inte ensam. 

Längtar du efter att vara i en gemenskap där vi blickar inåt, följer den cykliska rytmen och värnar om den visdom som bor i var och en av oss?  Kanske är du på väg in i en ny rörelse i ditt liv? Där du förändrar och tar steg för dig själv och ditt inre? Isåfall vill jag välkomna dig in i denna Portal av visdom, kraft och skapande. Redan nu finns där inne en vacker grupp av kvinnor redo att omfamna dig när du stiger in. 

Du kan läsa mer om medlemsportalen här. Du som anmäler dig till Portalen innan den 5 oktober får möjlighet att prova på helt gratis i två veckor och då även möjlighet att vara med på den allra första månadsvisa cirkeln via Zoom som äger rum den 5 oktober kl 19.30. 

Cirklarna som är kärnan i vår gemenskap, där vi får möjlighet att mötas lite närmre.

Hör gärna av dig om det dyker upp någon fråga i dig rörandes den här gemenskapen.

Varma kramar Maria 

Ps. Det här inlägget är en kopia från ett av breven jag skickat ut till alla prenumeranter på mensbreven, vill du också få dessa brev anmäler du dig här. 

VÄLKOMMEN IN I EN MJUK OCH OMFAMNANDE GEMENSKAP

Du som följer mig på Instagram kanske har sett att jag nu öppnar dörrarna till en medlemsportal. Jag tror att det är precis i dessa tider vi behöver en gemenskap att vända oss till, snarare än att gå någon kurs här och där. En gemenskap fylld med systrar på en liknande livsväg, att vända oss till och dela vårt inre liv med under en längre tid. En plats att komma till när vi utforskar det som för oss närmre vårt ”hem” och framförallt tror jag att det är viktigt att påminnas om den cykliska rytmen inom oss och i naturen. Hur kan vi anamma en hållbar och cyklisk rytm, som gör att vi orkar med livet och inte bara kör på i ett endaste stort ekorrhjulssnurr?

Det krävs både mod och själsstyrka att välja själens stig. Vi behöver varandra för att klara resan.

Häromdagen kände jag mig ensam, ensam med mina egna känslor. Tanken på att jag kunde dela mina känslor med två av mina nära vänner fick hjärtat att expandera och när jag väl delar med mig av det som rör sig inom mig, lättar jag, känner rymden och tacksamheten över att bli sedd i det som rör sig. Jag är inte ensam.

Längtar du efter att vara i en gemenskap där vi blickar inåt, följer den cykliska rytmen och värnar om den visdom som bor i var och en av oss?  Kanske är du på väg in i en ny rörelse i ditt liv? Där du förändrar och tar steg för dig själv och ditt inre? Isåfall vill jag välkomna dig in i denna Portal av visdom, kraft och skapande. Redan nu finns där inne en vacker grupp av kvinnor redo att omfamna dig när du stiger in.

Du kan läsa mer om medlemsportalen här. Du som anmäler dig till Portalen innan den 5 oktober får möjlighet att prova på helt gratis i två veckor och då även möjlighet att vara med på den allra första månadsvisa cirkeln via Zoom som äger rum den 5 oktober kl 19.30.

Cirklarna som är kärnan i vår gemenskap, där vi får möjlighet att mötas lite närmre.

Hör gärna av dig om det dyker upp någon fråga i dig rörandes den här gemenskapen.

Varma kramar Maria